Onze boekentips voor deze zomer | Bekijk de webversie
Luitingh-Sijthoff
donderdag, 5 juli 2018
De vakantie begint met Oorsprong
Voor iedereen die Oorsprong nog niet heeft gelezen is er nu een € 15-editie beschikbaar. Oorsprong is een razend spannende Robert Langdon-thriller en ideaal voor in de vakantiekoffer. Heel wat spannende leesuurtjes gegarandeerd.

In Oorsprong houdt Robert Langdon zich bezig met de vragen: Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe? Het verhaal speelt zich af in Spanje: Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla en zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, codes, religie, geschiedenis en architectuur. 
Oorsprong | Dan Brown | ISBN 9789021022536 | € 15
Meer info
Heerlijke vakantie-e-books voor maar € 6,99
In de maanden juli en augustus hebben we weer fantastische e-books in de aanbieding. De ideale e-books voor op vakantie. Voor slechts € 6,99 heb jij een echte bestseller als e-book op je e-reader en kan je je koffer vooral vullen met vakantiekleding en zonnebrand! Er doen 35 titels mee in de actie.
Bestel de vakantie-e-books voor € 6,99
Tik Tak
Tik Tak
€ 12,99 € 6,99
Tik Tak van Chris McGeorge is de perfecte thriller voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Ruth Ware. Chris McGeorge: de nieuwe koning van de locked room mystery.
Bekijk
Quarantaine
Quarantaine
€ 9,99 € 6,99
Quarantaine is het spannende debuut van Erik Betten. Een actuele thriller over een dodelijke bacterie – en een overheid die ondenkbare maatregelen neemt.
Bekijk
Een vrouw van adel
Een vrouw van adel
€ 12,99 € 6,99
In Danielle Steels roman Een vrouw van adel krijgt rechtenstudente Jane Willoughby de taak een mysterie te ontrafelen.
Bekijk
Het verhaal van Alice Hart
Het verhaal van Alice Hart
€ 9,99 € 6,99
Het verhaal van Alice Hart van Holly Ringland is een prachtige, hartverscheurende roman over familie en de zoektocht naar waar je thuishoort. Dit is waarom lezen zo heerlijk is!
Bekijk
Jelle Derckx, auteur van het pas verschenen boek Verlangen naar minder, vertelt in zijn blog hoe je om moet gaan met minimalisme en social media. Lees hieronder de blog door op onderstaande button te klikken.

Over Verlangen naar minder
In Verlangen naar minder neemt Jelle Derckx de lezer mee op een zoektocht naar een bewust en duurzaam leven; hij geeft in dit persoonlijke verhaal inspirerende, down-to-earth tools en tips. Voor Jelle Derckx (growthinkers.nl) begon het proces van bewustwording in de zomer van 2011. Met een hoofd vol zorgen vertrok hij naar Brazilië. Die reis was de belangrijkste inspiratiebron van zijn besluit zijn leven 180 graden om te draaien op het moment dat hij eenmaal terug was in Nederland. Hij begon met minimaliseren, ging minder kopen en bewuster leven. Dat gaf meer tijd en ruimte voor de dingen die écht belangrijk zijn, zoals persoonlijke groei en duurzaamheid.

Verlangen naar minder | Jelle Derckx | ISBN 9789024582167 | € 15
Lees de blog
Een nieuw magisch avontuur nu in de winkel
 
De Tovenaars van Ooit is het eerste deel van de langverwachte nieuwe serie van Cressida Cowell, auteur van de internationale bestsellerreeks How to Train your Dragon (Hoe tem je een draak).

Xar is de jongste zoon van de koning van de Tovenaars en de enige van zijn stam zonder magie. Wanneer hij erachter komt dat Wens, de rebelse dochter van de koningin van de Krijgers, een magisch object verborgen houdt, heeft Xar er alles voor over om dat in handen te krijgen. Maar de Tovenaars en Krijgers leven al jarenlang op voet van oorlog met elkaar. En dan loert er ook nog een ander gevaar: de zwarte magie van de heksen – waarvan werd aangenomen dat die was verdwenen – is teruggekeerd… 
De Tovenaars van Ooit | Cressida Cowell | ISBN 9789024580033 | € 16,99
Meer info
Graeme Simsion
Het Rosie Project
Het Rosie Project
€ 5,00
De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw.
Meer info
Het Rosie Effect
Het Rosie Effect
€ 5,00
Don Tillman en Rosie Jarman zijn getrouwd en wonen in New York. Juist als Don wil vertellen dat Gene komt, zijn schuinsmarcherende beste vriend uit Australië, heeft Rosie nieuws: ze is zwanger.
Meer info
Camino
Camino
€ 18,99
Camino van Graeme Simsion en Anne Buist is een humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven.
Meer info
Romans Nieuws
Thrillers Agenda
Non-fictie Catalogus
Fantasy Verwacht
Kind
Jeugd
YA
Facebook   Youtube
Twitter   Linkedin
 
 


Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com. 
Gratis verzending vanaf € 19,95

Gegevens bijwerken
Je gegevens
Naam: vul uw gegevens aan
E-mail:
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff - Oostenburgervoorstraat 168 - Postbus 289 - 1000 AG Amsterdam
020 - 530 73 40, info@lsamsterdam.nl - KvK 33 24 6680

Bestellingen worden veliig afgehandeld via onze webwinkel Boekenwereld.com
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff is onderdeel van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep
Prijswijzigingen, tik- en spelfouten voorbehouden.