Lees nu het laatste fantasy boekennieuws van uitgeverij Luitingh-Sijthoff
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk de webversie
Luitingh-Sijthoff
donderdag, 4 februari 2021
Beste Lezer,

Het is de hoogste tijd voor een nieuw begin, maar dat kan niet voordat jouw favoriete verhalen zijn afgerond. Met het boek Het Keren van het Tij komt De Brug der Getijden-serie van David Hair tot een einde. Ook wordt de Nimmernacht-serie van Jay Kristoff afgesloten met het laatste boek Duistere Dageraad.

Ophelia wordt weer op de proef gesteld in het tweede boek uit de De spiegelpassante-serie: De vermisten van Maneschijn. En in het tweede deel van In de Schaduw van de Wolf van Anthony Ryan lees je hoe het verhaal van Vaelin Al Sorna verdergaat

Een spannend avontuur in de schaduwjagerswereld begint in de gloednieuwe serie Ketting van goud van Cassandra Clare. Reserveer het eerste boek nu en ontvang een exclusief exemplaar met een heleboel leuke extra's. 

Welk boek is jouw favoriet?  
Veel leesplezier!

 

Speciaal voor jou een exclusief exemplaar van Ketting van goud!
 
Na haar eerste, succesvolle, The Mortal Instruments-serie (Kronieken van de Onderwereld), komt Cassandra Clare met een goednieuwe boekenreeks over de schaduwjagerswereld: Ketting van goud. Het eerste boek De laatste uren komt dit jaar al uit.

Cordelia Carstairs is een Schaduwjager, een strijder die getraind is om te vechten tegen demonen. Als haar vader beschuldigd wordt van een verschrikkelijke misdaad, reist ze af naar Londen om de reputatieschade voor haar familie zoveel mogelijk te beperken. Daar komt ze twee jeugdvrienden tegen, en ze voelt zich meteen aangetrokken tot hun wereld vol schitterende balzalen, geheime opdrachten en bovennatuurlijke salons met vampiers, heksenmeesters en goochelaars. Al die tijd houdt ze haar geheime liefde voor James, die met iemand anders is verloofd, verborgen. Dan vallen demonen de stad aan en ontdekt Cordelia dat zij en haar vrienden iets te maken hebben met een duistere erfenis…

Speciaal voor jou maken wij van de eerste oplagen een exclusieve uitgave van het boek. Pre-order De laatste uren nu en ontvang een luxe editie, met stofomslag, extra hoofdstuk, brief van de auteur, boekenlegger en nog veel meer. 

Ketting van goud | De laatste uren | Cassandra Clare | 9789024595914 | € 34,99 | Verschijnt 14 september 2021
Pre-order
De Brug der Getijden is compleet
 
We hebben er even op moeten wachten, maar de serie De Brug der Getijden is compleet. Het Keren van het Tij is het nieuwste en tevens laatste boek in deze epische reeks van David Hair.

In Het Keren van het Tij betreden de Hoeders het strijdtoneel om de wereld te vernietigen en hem te herscheppen naar de wensen van keizer Constant. Maar de Hoeders zijn niet langer de enige ascendant-magiërs. Malevorn Andevarions demonische Ablizian-strijders vechten ook mee, hun ambities even groot als Constants dromen van eeuwige heerschappij. Geen wapen wordt vermeden, en elk doelwit is toegestaan. Kunnen Cera, Elena en Kazim de Rondiaanse indringers tegenhouden en lukt het Alaron en Ramita om Constant en Malevorn te stoppen?

Lees snel Het Keren van het Tij en kom erachter.
De Brug der Getijden | Het Keren van het Tij | David Hair | 9789024591893 | € 29,99
Bestel nu
Pre-order nu het laatste deel van de Nimmernacht-serie!
 
Duistere Dageraad is het laatste boek uit de Nimmernacht-serie en is het perfecte boek voor komende zomer.

Nadat de grootste spelen in de geschiedenis van Godsgraf eindigden met de meest gewaagde moorden van de Itreyaanse Republiek, is Mia op de vlucht voor de Klingen van de Rode Kerk en soldaten van het Legioen van de Luminatii. Zal het haar lukken om de Stad van Bruggen en Beenderen levend uit te komen?


Goed nieuws! Je kunt Nimmernacht 3: Duistere Dageraad nu alvast pre-orderen, zodat je deze zomer gegarandeerd kunt genieten van dit spannende boek.
Nimmernacht | Duistere Dageraad | Jay Kristoff | 9789024594597 | € 29,99 | Verschijnt 20 juli 2021
Pre-order
Net verschenen:
Romans Young Adult
Thrillers Nieuws
Non-fictie Agenda
Fantasy Catalogus
Kind Verwacht
Jeugd
Facebook   Youtube
Twitter   Linkedin
 
 

   Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.
Gegevens bijwerken
Je gegevens
Naam: vul uw gegevens aan
E-mail:
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff - Oostenburgervoorstraat 168 - Postbus 289 - 1000 AG Amsterdam
020 - 530 73 40, info@lsamsterdam.nl - KvK 33 24 6680

Bestellingen worden veilig afgehandeld via onze webwinkel Boekenwereld.com
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff is onderdeel van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep
Prijswijzigingen, tik- en spelfouten voorbehouden.